Klussende buren

Er is weinig in huis te fotograferen, omdat de deur op slot zit. Morgen heb ik een afspraak en kan ik naar binnen. Dus er is nu even weinig te vertellen.
Wel was het een mooie gelegenheid om de klussende buren te spreken. Buurvrouw van naast mij had een heel klusteam ingeschakeld en de keuken werd geïnstalleerd, muren geverfd, lampen aangesloten. Drukke boel dus en goed verzorgd door buurvrouw zelf. Dat soort dingen zou ik nou altijd vergeten; koffie, koekjes, soep, toiletpapier..
Buurman op de hoek had ook een team van familie en vrienden bij elkaar geroepen voor allerlei klusjes. Net als buurvrouw hebben ze iemand die zelf de keuken in elkaar zet. Helaas laat ik het door ingehuurde lui doen en die willen vast niet tijdens kerst komen werken.
Al met al toch nog een aardige middag ideeën opgedaan en tips uitgewisseld. Nog een goede 3 weken en ik mag ook aan de slag. Je aanmelden als vrijwilliger mag altijd!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *