Inmeten en aansluiten

Afgelopen week werd ik gebombardeerd met berichten over allerlei aansluitingen. Liander en Vattenfall (Nuon) mailde mij (zelfs op het werk, waar ik niet op zit te wachten) en de aannemer dat ze er klaar voor zijn. Daarnaast kwam gister de keukenman langs om de kale muren op te meten. Controleren of alles op de goede plek aanwezig is. Het is nog niet helemaal goed, maar dat wordt door de aannemer opgelost. Daarnaast is het altijd leuk om van een ander te horen wat een bijzonder project deze straat is. Al die drukte door allerlei bedrijven, zoals dakdekkers, metselaars, installateurs, etc.
Tot slot de foto van de voorgevel. Achter zijn de voegers al begonnen. Het ziet er mooi uit!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *