Drukke dag

Vanmiddag was ik vrij om met Pascal (de nieuwe contactpersoon bij Reimert) wat dingen te bespreken. Dat liep uit tot een volgepakte middag waar ik weer de nodige knopen heb doorgehakt.

Vlak voor het gesprek ben ik langs de woningbouwvereniging gereden om het verhuisformulier in te leveren. Per 1 januari wil ik uit mijn huurhuis. Ik heb er vertrouwen in dat ik daarvoor zeker in mijn nieuwe huis zal zitten.

Met Pascal heb ik nog een paar kleine zaken besproken die nog niet volledig duidelijk waren. Verwarmingselementen, locatie van de verdeler voor de vloerverwarming, sanitairmeubilair (dus de wc-pot zelf, niet een inbouwkast..) en wat technische details van de aansluiting. Sinds afgelopen zaterdag ben ik nog niet op de bouwplaats geweest, maar Pascal heeft me goed bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Zoals het metselwerk wat bijna klaar is, de dakbedekkers die aan de slag gaan en de installateurs die er klaar voor zijn. Interessant was om te horen hoe hij bezig is geweest om het stapelverband van het metselwerk te berekenen tot op de kozijnen precies.

Tot slot ben ik naar A. Jernberg Tegels & Natuursteen gegaan om de bestelling te plaatsen voor de plavuizen. Of gewoon vloertegels, hoe je het wil noemen. Het is de Keope Sunrise Coffee geworden. Blijkbaar bestelt de halve straat bij hem, want hij kon zo enkele huisnummers opnoemen waar hij ook een opdracht heeft.

Nog ongeveer 5 weken te gaan.. de oplevering komt dichterbij!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *