Help! Kraan kiezen

Het zit er aan te komen, die opleverdatum. Nog iets van 7 weken. Dus ik ben in m’n hoofd en in het echie al met van alles bezig. Verhuisdozen en beschermhoezen bestellen, reclamefolders doorspitten op handig gereedschap wat ik straks kan gebruiken (en nu het geld voor heb), huur opzeggen, offertes bevestigen. Enkele minuten geleden heb ik de keuken bevestigd. Aankoop numero tre.

De apparatuur in de keuken komt van Boretti af. Ze zijn beter bekend van de gigantische fornuizen en barbecues, maar die komen er bij mij niet in. Wel heb ik een kraan waar ik een keuze uit wil maken. Een van de twee staat al in de offerte, de ander heb ik gezien in de showroom en vond ik ook wel interessant. Nu nog een keuze maken.. misschien dat iemand me wil helpen? Het gaat tussen de Bari (links) in uitvoering ‘mat chroom’ en de Veroli in ‘geborsteld chroom’.

Share

3 antwoorden naar “Help! Kraan kiezen”

 1. Mascha schreef:

  Hey Martin,

  Ik zou voor de rechter kraan kiezen, net even wat aparter.
  Hoe heb jij het geregeld met de betaling van je keuken, via je bouwdepot?
  Ik ga die van mij ook heel binnenkort bestellen en mij kraan lijkt erg veel op de linker foto 🙂

  Grtz Mascha

 2. Martin schreef:

  Ik wacht nog even de meerprijs van de badkamermeubels af. Dat haal ik uit het depot en restje gebruik ik voor de keuken.

 3. Patricia schreef:

  Hoi Martin,

  Ook ik zal persoonlijk kiezen voor de Veroli. Leuk hé al die keuzes maken…….

  Groetjes,

  Patries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *