Bijijijna

Afgelopen woensdag heb ik van de aannemer een nieuwe planning gehad en ze gaan bijna weer beginnen. Woensdag 3 oktober staat de herstart gepland. Veel meer zal ik er niet over zeggen, maar dat de oplevering is uitgesteld tot eerste week van december en dit uiteraard teleurstellend is, zegt genoeg. Ik heb de teller aan de rechterzijde van de site eventjes aangepast.

Tot die tijd hou ik het bij nieuwe foto’s. In de straat is de eerste woning opgeleverd en de buren zijn al druk aan de slag om het huis bewoonbaar te maken. Inmiddels zijn de meeste steigers ook weer weggehaald en worden de verschillende gevels duidelijk zichtbaar. Enkelen zijn bijzonder, andere naar mijn mening saai. Het is nog even afwachten wat die van mij wordt…Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *