Flinke tegenslag

Zoals inmiddels wel gemerkt aan de aantal updates op deze site, gebeurd er weinig op de bouwplaats. Nou, om mijn huis heen wel, bij die van mij niet. Helemaal niets. Sinds 29 juli al eigenlijk niets. En dat terwijl de eerste woningen in de straat zijn opgeleverd.

Vandaag had ik een gesprek met een medewerker van aannemer Reimert, een andere als de oorspronkelijke die ook bij de manifestaties van Ibba was te vinden. De eerste werkt er niet meer, deze tweede is een manusje-van-alles die dit projectje er “even bij doet”. Dat het al weer eventjes stil ligt, kon hij ook wel beamen. En hij gaat mijn dossier nu oppakken. Het hele gesprek ga ik niet letterlijk hier neerzetten, maar over een gebrek aan vertrouwen in Reimert kan ik inmiddels wel spreken. Ze moeten wel met iets heel positiefs gaan komen de komende weken, voordat ik nog een aanbeveling zal doen om met hen in zee te gaan.

Waardoor de vertraging in werkzaamheden is opgelopen, is mij nog steeds geen duidelijkheid gegeven. Iets met vergeten bestellingen ofzo. Op mij kwam het over als ‘we schuiven het af op die eerste, maar eigenlijk hadden we als bedrijf gewoon geen zicht op dit project en is hij gewoon in het diepe gegooid’. Dat het een totaal andere reden heeft, interesseert mij niet. Ik wil ook helemaal niet weten dat er vertraging is opgelopen. Ik wil weten wanneer mijn huis af is. Waarom niet nu? Maar ook dat kan de nieuwe niet zeggen. Alleen dat het dossier bekeken gaat worden. Blijkbaar gaat het er onpersoonlijk aan toe in de bouwwereld. Of is Reimert helemaal niet ingespeeld op de persoonlijke benadering waar Ibba juist voor is bedoeld.

Een flinke tegenslag is het, maar meer dan het verhaal delen kan ik ook niet. Het is nu even niet anders dan afwachten.

Share

2 antwoorden naar “Flinke tegenslag”

 1. Manon van Egmond schreef:

  Balen dit zeg! Ik begin me nu toch ook een beetje zorgen te maken!

 2. Wendy schreef:

  Komt goed!

  Als het af is en je erin woont..
  Denk je ach, heb ik me daar zo druk om gemaakt..
  Ik zit nu toch heerlijk in mijn huisje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *