Eerste aankoop: een boxspring

Vandaag heb ik, na een bezoekje aan een showroom gisteren, de eerste grote aankoop gedaan voor m’n nieuwe huis: een boxspring. Niet zomaar een bed met een NASA traagschuim matras, want dat is niet hip meer. Nee, zo’n extra hoge met bonell geveerde binnenvering en een topmatras met comfortschuim. Klinkt dus allemaal erg modern en trendy, net als de antraciete kleur trouwens. Hopelijk wordt mijn huis nu vóór de geplande leverdatum opgeleverd, anders kan ik buiten slapen.

Daarnaast heeft de Zweedse meubelverkoper een mooi laminaat voor m’n eerste verdieping: antiek grenen. Ik ben nog op zoek naar een kledingkast in eiken, want die kleur is blijkbaar uit de mode en niet meer verkrijgbaar.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *