Ze zijn begonnen!

Vanmorgen was het zover. De dag dat ze zichtbaar gaan beginnen aan mijn huis. Nou ja, op de riolering na dan. Bij aankomst, duidelijk geen bouwvakkerstijd om kwart over 9, lag de cementen vloer er al in. Na een loopje door mijn toekomstige keuken en woonkamer, kwam er in de verte een vrachtwagen aanrijden. Met mijn wandjes. Dat ze zo vroeg (lees: voor mijn belevenis, nogmaals ik ben geen bouwvakker) zouden komen had ik niet verwacht. Dus eventjes een paar minuten langer blijven kijken, foto’s maken en de eerste wand geplaatst zien worden gaf wel een kick.

Bij terugkomst in de keet van Adenbo, wat Maarten ontzettend netjes heeft geregeld daar, bleek hij een afspraak te hebben met een -voor mij tot dan toe nog onbekende- medebewoonster. Zo leer je iedere keer weer meer buren kennen. Het is altijd goed om elkaar op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes, tips en valkuilen waar een ander wellicht al is ingetrapt.

Kortom: een goed begin van een heerlijk zonnige dag en voor een prachtig huis!

De vrachtwagen had een klein beetje moeite met de klinkers, maar niet met de draai in onze smalle straat…

Share

6 antwoorden naar “Ze zijn begonnen!”

 1. Mascha schreef:

  Ik was er gisteravond nog en toen lag de begane grond vloer er nog niet in dus dat moeten ze vanmorgen vroeg gedaan hebben, zie de foto’s op Facebook maar.
  Staan er bij mij ook al wanden of heb je niet gekeken?

 2. Martin schreef:

  Ze zouden vandaag bij mij plaatsen en morgen bij jou. Als je morgenmiddag langs rijdt dan staan ze er zeker verwacht ik.

  • Mascha schreef:

   Morgen middag en avond moet ik werken, misschien ga ik daarvoor nog even langs en in elk geval zaterdag.

   Jeroen heeft maandag tegels langsgebracht voor de badkamer en toilet om uit te zoeken, ze zijn erg mooi.
   Hoe ver ben jij daarmee?

 3. Martin schreef:

  Voor de badkamer/toilet heb ik tegels gekozen. Zal er komend weekend wat over plaatsen.

 4. Michal schreef:

  Beste Martin,
  Dat ziet er allemaal goed uit, zeg! Een tijdje geleden ben ik je blog gaan volgen, aangezien mijn man en ik ook aan IbbA gaan meedoen, maar dan in Noorderplassen West. Wij wachten nu op het kavelcontract (komt na de zomervakantie pas), maar in de tussentijd hou ik jouw blog goed in de gaten!

 5. Martin schreef:

  Michal, leuk dat je m’n blog hebt gevonden 🙂
  Succes met de voorbereidingen en de bouw uiteraard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *