Fundering – update 5

Op dit moment verandert er iedere week wel iets, dus is het ook iedere week leuk om de bouwplaats te bezoeken. De foto’s maak ik nog vanaf de overkant, omdat er een hek omheen staat. Misschien dat ik komende week een uurtje heb om de bouwplaats op te gaan.
Naar mijn idee zijn ze inmiddels aan het eind van de werkzaamheden en worden de huizen binnen niet al te lange tijd vrij gegeven aan de aannemers.


Share

4 antwoorden naar “Fundering – update 5”

 1. Mascha schreef:

  Hoi Martin,

  Ik ben vandaag wel op de bouwplaats geweest, kon even over de fundering lopen en kijken hoe groot de schuur en tuin gaat worden.
  Het viel me wel op dat in jouw blok bij vrijwel alle woningen de leidingen al zijn aangelegd en bij jou nog niks, heb jij Jeroen nog gesproken of alles volgens plan gaat?

  In mijn blok liggen nu nog helemaal geen leidingen trouwens, wij volgen steeds een paar dagen na jouw blok.

  Groet Mascha

 2. Martin schreef:

  Leuk! Ik ga deze week even langs.
  Misschien wacht Jeroen wel op jouw blok. Ik zal hem morgen eens bellen. Ook om de afspraak mbt sanitair te maken.

 3. Mascha schreef:

  Ja daar had ik ook al aan gedacht, dan kunnen ze in een keer door.
  Ik verwacht ook gauw een telefoontje voor een afspraak over het sanitair en de verwarming.
  Ik ga zo om de week heen om de vorderingen te bekijken en foto’s te maken, volgens mij lopen we niet zo ver achter op schema als ik eerst dacht over een paar weken de grond uit.

 4. Martin schreef:

  Klopt, ik heb het idee dat ze weer bij zijn. Als je de voorlopige planning van 18 januari bekijkt, zie je dat het aanvullen van funderen voor mijn blok (geel) eind week 21 gereed moet zijn. Daarin is het roze vlak de aangepaste planning tov de oorspronkelijke in het wit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *