Fundering ligt er

Het is alweer bijna 3 weken geleden dat ik wat heb geplaatst. Maar veel lijkt er nog niet te gebeuren, dat zal ook door de vakantiedagen komen. Vorige week kreeg ik de eerste factuur van het bouwbedrijf, of ik even zo’n 13.000 euro wilde overmaken. Nadat de nodige handtekeningen er op staan, heb ik ‘m direct doorgestuurd naar de hypotheekverstrekker. Dat was ook allemaal nieuw voor me, de volgende keer gaat het soepeler.

Vandaag lag de fundering er goed bij. Ook de afmeting van de tuin, het berghok en de gezamenlijke tuin (het mandelige gebied) worden zichtbaar. De buren aan de overkant hebben al leidingwerk liggen en aannemers hebben hun bouwkeet geplaatst. Meer foto’s in het volgende bericht.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *