Binnenrenovatie

Een klein berichtje tussendoor. Het heeft niet op mijn nieuwe huis betrekking, maar op mijn huidige huurwoning. De woningbouwstichting heeft er voor gekozen om dit najaar een binnenrenovatie (keuken, sanitair) aan de woning te doen. De datum is nog niet bekend, maar het zou zo rond de oplevering van mijn eigen woning kunnen zijn. En als je geen medewerking verleent, kun je de kosten in rekening gebracht krijgen. Euh, pardon? Dus ik krijg 7 jaar geen mannetje over de vloer, er wordt al moeilijk gedaan over een lekkage aan mijn wc-pot waarvoor ik zelf de loodgieter voor moet bellen, maar een renovatie enkele maanden uitstellen kan niet? Nog even gelukkig en ik ben van ze af..

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *