Eerste paal is geslagen

Vandaag was het zover, de eerste paal voor de kavels van Ibba4 ging de grond in. Voor het feestje, want volgende week beginnen ze pas met het echte heiwerk. Vandaag werd er ouderwets een houten paal met de hand geslagen.

Na een korte speech van de directeur, wat getouwtrek door (voornamelijk vrouwelijke) vrijwilligers en een klein rookbommetje, was het tijd voor champagne om het te vieren! Daarna was het een goed moment om de stand van zaken met de buren te bespreken. Wat hebben zij al geregeld, zijn er nog tips uit te wisselen, tegen welke problemen liepen ze aan, etc. De ene buur is wat verder als de ander, sommigen zijn zelfs al bijna klaar. Goed dat de aannemer er ook was, heb ik gelijk kunnen afspreken om ergens volgende week wat mogelijkheden van het sanitair en de tegels te bespreken.

Het komt dichterbij.. nog zo’n 240 dagen.

Share

1 antwoord naar “Eerste paal is geslagen”

  1. jan schreef:

    We tellen met je mee af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *