archiefkast

Je bent nieuwsgierig. Dat is goed. Je wilt graag weten of ik vroeger gek was?

Tussen 27 april 2003 en 12 september 2007 heb ik een soort van weblog bijgehouden. Recent is dit overgezet naar WordPress. Je kijkt nu naar het resultaat daarvan. Er is weinig verloren gegaan, het thema heb ik grotendeels behouden, net als de meeste volledige berichten.

Wel heb ik besloten de reacties niet om te zetten. Niet dat die niets toevoegden (het waren er niet veel), maar ontzettend veel deden ze ook niet. Voor de ge├»nteresseerden heb ik de grootste vriendjes (lees: die het meest reageerden) nog even verzameld: Onderhuids… (17), QyRoZ (8), Knut (5), broer (4), Juul (3), Kenneth Verburg (3), rick (3). En vergeet ook Breuls, Wolve, liesje, Renesmurf, Slarioux, Martijn, Priscella, Pasula, Maanvis en Elja niet met ieder 2 reacties. Van enkele vind je nog de websites.

 
Een plugin om alle oude logs op 1 pagina te bekijken, gesorteerd of niet, heb ik niet geïnstalleerd. Zoeken kan heel simpel met het veld aan de rechterzijde.

 

 

 

En dan moet dit ter opvulling dienen, omdat WordPress niet mijn oude vorm van het thema aan kon (of ik gewoon een stom idee had over het opmaken van een pagina).

 
Je zal bij sommige logs ook nog wel zo’n wit gat zien. Als je die gaat lezen. Dat verwacht ik eigenlijk niet hoor.

16 oktober 2011 |