Vooruit in de tijd

20130926_135629Het is echt. De laatste vakantiedag is aangebroken. De koffer is ingepakt met de nieuwe aankopen, in de rugtas gaat de vieze was en ik kan uitchecken. Dit gaat lekker snel, via de tv, en daarna is het wachten op de shuttlebus naar het vliegveld. Keurig bij de juiste ingang afgezet, laat ik de bagage achter. 33 kilo, 16 kilo meer als op de heenweg. Helaas weet men nu al dat er een vertraging is van een half uur. Door de douane en bagagecheck en de laatste Amerikaanse Starbucks in voor een ontbijt/lunch met koffie en wachten maar.

Uiteindelijk vertrekken we drie kwartier later vanaf de gate en wachten we nog eens een kwartier voor het opstijgen. Na een tussenstop in Oakland zijn we op weg naar Amsterdam. De verwachting is dat we door wind mee zelfs eerder dan gepland aankomen, dus dat valt gelukkig weer mee. Doordat ik voor deze terugreis een extra upgrade had geboekt word ik overstelpt met eten en drinken. Avondeten om half 5 ’s middags en wat uren later om middernacht een ontbijt. Verder geniet ik van de extra brede stoel en de gratis films die te zien zijn. Op het moment dat ik dit reisverhaal af maak is het nog een half uur voordat we landen. Voor mij is het half 2 ’s nachts, maar het is eigenlijk half 11 ’s ochtends. Bijna in Amsterdam geland, het is toch echt voorbij. Eens kijken hoe we de dag gaan overbruggen…

Bedankt voor het lezen. Tot een volgende reis!

2 antwoorden naar “Vooruit in de tijd”

  1. Vera schreef:

    Hoi Mart,
    Wat een ontzettend leuk reisverslag. Ik heb Amerika geproefd hoe jij dit hebt beleefd. Ik ben reuze nieuwsgierig naar je foto’s. Wat vervelend dat je toch nog een ziekenhuiservaring hebt moeten meemaken. Hoe is het nu met je rug?

  2. Martin schreef:

    Goed hoor, weinig last meer.