Viva Las Vegas!

20130924_095536Wakker worden in Vegas, yeah baby! Douchen en met de auto op weg naar.. een shopping mall. Euh, ja, gewoon even kijken, ik ben er na een uurtje wel weer weg, want ik hou niet van shoppen. Maar helaas, ook ik ben gevallen voor de prijzen. Laat de douane dit maar niet lezen. Na al rondgekeken te hebben, eerst een koffer gekocht. Stevig, 4 wieltjes en toch licht. Niet heel goedkoop, maar ik ga hem wel nodig hebben. Bij Converse geslaagd voor hun bekende All Stars, omgerekend 60 euro. Daarna twee spijkerbroeken en een riem voor totaal 45 euro. Tot slot een overhemd en een nieuw paar schoenen van Timberland voor samen 85 euro. Ok, niet weinig, maar dan ben ik voorlopig wel klaar. Vooral de schoenen kunnen, samen met de wandelschoenen die ik al bij me had, in de koffer. Dan trek ik de All Stars aan.

Na alles op de hotelkamer te hebben gelegd, rij ik naar Fremont Street. Het is echter vroeg, 4 uur ’s middags, en de eerste lichtshow begint pas om 7 uur ’s avonds. Dus na een uurtje begin ik wat rond te rijden zonder bestemming. Beetje benzine verbruiken, want alles wat in de tank zit bij inleveren wordt niet gecompenseerd. Als ik terug ben tijdens de lichtshow, valt die een beetje tegen. De casino’s zijn lekker verlicht, maar de show is bedoeld als eerbetoon aan de oorlogveteranen en iedereen die er nu aan mee doet. 20130924_193642 Veel te Amerikaans en voor mij totaal niet aantrekkelijk. De Elvis-imitator die het half uur na de lichtshow een optreden geeft is veel leuker om te zien en daardoor blijf ik wat langer.

Voor het inleveren van de huurauto had ik, dacht ik, een goede locatie gekozen te hebben: hotel Treasure Island waardoor ik makkelijk weer terug naar mijn eigen hotel kon lopen. Helaas bleek dat ze geen medewerker hadden die om half 9 ’s avonds een huurauto aan kan nemen en moest ik de auto achterlaten op een locatie waar geen plek was en de sleutel in een envelop in een kluis achterlaten waar geen envelop meer aanwezig was. Ruim half uur mee bezig geweest om dat uit te vinden. Hopelijk dat de borg nog wel wordt terugbetaald. Hierna The Strip afgelopen, af en toe eens een hotel in, de fontein van het Bellagio bekeken en de flyers van de Mexicanen ontwijken. Tegen middernacht na nog een lekker bad de dag beĆ«indigd.

Reageren is niet mogelijk.